PALVELUT

KONSULTOINTI, LUENNOT JA OPETUS

Konsultointi on kevyempi vaihtoehto sisustussuunnittelusta. Konsultointi voi tapahtua joko asiakkaan luona, toimistolla tai vaikka asiakkaan potentiaalisessa uudessa kodissa.

Tapaamisen aikana voidaan keskustella esimerkiksi sopivista ekologisista materiaaleista suunnittelukohteeseen tai ekologisista tilaratkaisuista uudis- tai korjauskohteessa tai käydä läpi muita sisustuksen haasteita.

Asiakas saa keskustelun pohjalta kokemiinsa haasteisiin ratkaisuideat suunnittelijalta. Asiakas voi itse määritellä konsultoinnin keston. Konsultointipalvelua voi käyttää myös pidemmissä suunnitteluprojekteissa jakaen sitä useammalle kerralle.

Sisustuskonsultointi on myös oiva lahjaidea! Ota yhteyttä ja tilaa lahjakortti.

Konsultoinnin hinta on 70,00 €/h.

Järjestän myös koulutuksia ja luennoin mielelläni ekologisesta sisustamisesta. Luentojen ja koulutuksen sisällöin räätälöin kohdeyleisön mukaan.

SISUSTUSSUUNNITELMAT

Suunnitelmieni lähtökohtana on aina ekologisuus sekä asiakkaan pitkäaikaiset mieltymykset. Suunnittelukohteeni on luotu kestämään, mutta myös luomaan asiakkaalle viihtyisää ja toimivaa elinympäristöä juuri asiakkaan tarpeisiin.

Kotia tai työskentelytiloja suunniteltaessa olen käytettävissä niin pienissä kuin suuremmissakin korjaus- ja rakentamishankkeissa. Suunnittelutyö alkaa tapaamisella, jolloin haastattelen asiakkaan ja käymme yhdessä läpi asiakkaan toiveet, haaveet, tarpeet sekä budjetin. Mitä enemmän pääsen sisälle perheen tai työpaikan arkeen sitä paremmin pystyn suunnittelulla vastaamaan sen tarpeisiin.

Sisustusuunnitelma voi sisältää tila-, pintamateriaali-, kiintokaluste-, valaistus- kaluste- ja tekstiilisuunnittelua. Työn sisällön laajuuden asiakas päättää itse. Suunnitelma pitää laajimmillaan sisällään pohjapiirrokset, seinäprojektiot, kiintokaluste- ja teetettävien huonekalujen luonnokset, tuotelistaukset kuvineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma toimii myös työohjeistuksena työmaalla ja niiden pohjalta on helppo pyytää tarjouksia. Asiakas saa valmiista suunnitelmasta kansion sekä koko työn sähköisessä muodossa.

KIINNOSTUITKO?